Hivatalos: Mady Camara a Roma játékosa lett

Hivatalos: Mady Camara a Roma játékosa lett

A Roma hivatalos közleményben jelentette be, hogy leigazolta Mady Camarát a görög Olympiakosz együttesétől.

A 25 éves Camara egyelőre kölcsönbe érkezik a klubhoz a jelenlegi szezon hátralévő részére.

A megállapodás részeként a 2022-23-as szezon végén opciós lehetőség lesz arra, hogy az átigazolás véglegessé váljon, és a Roma megvegye a játékost.

"Nagyon örülök, hogy itt lehetek, a Romához való csatlakozás nagy lehetőség számomra." - mondta Camara.

"Mozgalmas szezon lesz, mind a bajnokságban, mind a kupákban, de azért vagyok itt, hogy hozzájáruljak a munkámmal a csapat teljesítményéhez, és segítsem a csapatot minden sorozatban, ahol részt fogunk venni."

"Csodálatos volt megtapasztalni az Olimpico légkörét és látni az összes szurkolót; alig várom, hogy előttük játszhassak."

A guineai válogatott Camara az elmúlt négy szezont az Olympiakosznál töltötte, amellyel háromszor nyert görög bajnoki címet. A 2020-as görög kupát is megnyerte, ugyanabban az évben, amikor hazája Év Játékosának választották.

"Camara számos olyan technikai és fizikai tulajdonsággal rendelkezik, amelyeket kerestünk." - mondta Tiago Pinto, a klub ügyvezetője.

"Biztos vagyok benne, hogy ugyanazzal a karakterrel fogja vállalni ezt az új kihívást, mint amit egész pályafutása során mutatott, és mindent meg fog tenni azért, hogy meghatározó játékossá váljon a klubnál."

Camara a 20-as számú mezét viseli majd.

Üdv a Románál, Mady!

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Camara, átigazolás