Hivatalos: Marash Kumbulla a Roma játékosa

Hivatalos: Marash Kumbulla a Roma játékosa

A klub hivatalos közleményben jelentette be az albán Marash Kumbulla szerződtetését.

A 20 éves játékos a Hellas Veronától érkezik egyelőre kölcsönben, 2022 június 30-ig szóló szerződéssel, és a megállapodás értelmében a Roma Mert Cetint, Matteo Cancellierit és Aboudramane Diabyt adja szintén két évre kölcsönbe.

Amennyiben a kölcsönszerződések összértékét összevetjük, úgy a Romának nettó 2 millió euróba kerül majd a játékos.

A szerződés különböző kötelezettségeket is tartalmaz, és amennyiben bizonyos célok teljesülnek, úgy mind a 4 átigazolás véglegessé válik.

A szerződés tartalmaz továbbá teljesítményalapú bónuszt, ami a játékos és a klub eredményeitől függően elérheti akár a 3,5 millió eurót, és amennyiben véglegessé válik az átigazolás, úgy Kumbulla 2025-ig kötelezi el magát a klubhoz.

"A Roma hatalmas lehetőség, és kihívás is egyben, lehetetlenség visszautasítani."- mondta Kumbulla.

"Nagyon meggyőző a terv, amit a klub bemutatott, ezért nem is gondolkodtam sokáig, amikor dönteni kellett. Mindent megteszek majd azért, hogy ne okozzak csalódást azoknak, akik hisznek bennem."

Kumbulla 2018-ban mutatkozott be a Verona felnőtt csapatában, a tavalyi szezonban pedig 25 alkalommal lépett pályára a Serie A-ban.

"Marash az egyik legfőbb célpontunk volt, nagyon örülünk annak, hogy sikerült leigazolnunk."- jelentette ki Fienga.

"Személyében egy olyan fiatal tehetséget igazoltunk, aki a tavalyi szezonban már bizonyított, és aki a rendelkezésére álló tulajdonságokkal - a többiek segítségével - a csapat egyik kulcsemberévé válhat."

Kumbulla a 24-es mezt viseli majd.

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Kumbulla