Gianluca Mancini a Roma új szerzeménye

Gianluca Mancini a Roma új szerzeménye

A klub hivatalos közleményben jelentette be Gianluca Mancini leigazolását.

A 23 éves játékos egy évre kölcsönbe érkezik az Atalantától 2 millió euróért, és a megállapodás értelmében később kötelezően 13 milliót kell fizetni majd érte.

A teljes megállapodás számos teljesítményhez kapcsolódó záradékot tartalmaz, melyik mind a játékos, mind a klub lehetséges eredményeivel függ össze, és amennyiben ez mind teljesül, ennek értéke elérheti a 8 millió eurót.

Emellett a játékos 5 éves, 2024 június 30-ig szóló szerződést kötött a Romával.

"Büszke pillanat ez számomra, hogy egy ilyen tekintélyes klubhoz igazolhatok, mint a Roma. Ez mindannak a kemény munkának az eredménye, amit azóta beletettem, hogy elkezdtem focizni."- mondta Mancini.

"Alig várom ezt az új kalandot."

Mancini az elmúlt két évet az Atalantában töltötte, ahol 48 mérkőzésen lépett pályára, és minden sorozatot figyelembe véve összesen 7 gólt szerzett. Előtte két évig a Perugia csapatát erősítette.

"Gianluca érkezésével a védelmünk lehetőségei szélesednek, ráadásul egy fiatal, tehetséges játékost igazoltunk, aki remek szezont produkált."- jegyezte meg Petrachi.

"Örülök annak, hogy Paulo Fonsecának most lehetősége lesz egy olyan fiatallal dolgozni, aki elkötelezett a munkája mellett, és nagyon szeretne fejlődni."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Mancini, átigazolás