Gandini: Csatárt keresünk

Gandini: Csatárt keresünk

Umberto Gandini elárulta, a Roma csatárt szeretne igazolni.

A Roma miután kölcsönadta Iturbét a Torinónak, valamint januárban nem számíthat majd Mohamed Salah-ra, így a klub vezetése csatárt keres a januári átigazolási időszakban.

"A csapatunk versenyképes."- szögezte le Gandini.

"Szerintünk minden poszton van megfelelő létszámú játékos, de arra mindig figyelnünk, hogy hol lehet még fejlődni. A csapatnak mindene megvan, hogy jól szerepeljen, de Salah elmegy az Afrika Nemzetek Kupájára, míg Iturbét most adtuk kölcsön, így támadó poszton kicsit körül kell néznünk."

"A piac nagyon dinamikus és kevés játékos elérhető, így meg kell nézni, hogy a dolgok miként alakulnak majd."

Miután Carlos Tevez, Oscar és Axel Witsel is a kínai bajnokságba igazolt, Gandini szerint nem túl pozitív jel az, hogy a Super League elszippantja a jó játékosokat.

"A tavalyi év óta doppingként hat a futballra a kínai bajnokság, nagyon sok klub számára lehetőséget teremtenek, akik nem tudnának komoly beruházásokat tenni. Ez egy mesterséges piac, ahol aztán eltűnhetnek a játékosok, gondolok itt Jackson Martinezre, aki Guangzhou Evergrandehez igazolt és azóta se hallani róla. Nem lepne meg, ha ezek a játékosok hamarosan visszatérnének Európába, igaz most elképzelhetetlen összegeket fizetnek ki a játékosokra, a játékosoknak, de nincs hely ott számukra."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Gandini, átigazolás