Fonseca: Minden adott egy jó meccshez

Fonseca: Minden adott egy jó meccshez

Ma este a portugál Sporting Braga ellen folytatja a Roma az Európa Liga szereplését.

Mit jelent Ön számára visszatérni Bragába?

"Számomra nagyon különös lesz ebben a stadionban játszani. Nagyon jó emlékeket őrzök arról az időszakról, amikor szoros kötődésem volt a Bragához. Jó lesz sok barátot újra látni."

Milyen meccsre számít? Mik a Braga erősségei?

"Egyértelműen elmagyaráztam a játékosaimnak, hogy a Braga nagyon jó csapat. Valószínűleg ők nem figyelik túlságosan nagy figyelemmel a portugál bajnokságot, de most már biztos vagyok benne, hogy mindannyian tisztában vannak a dolgokkal. Ahhoz, hogy győzni tudjunk, mindenképpen a legjobbat kell nyújtanunk."

Elárulja a kezdőcsapatot? Valamint lát különbséget tudásban a két csapat között?

"Sokan gondolják azt, hogy van különbség a két csapat között, legalábbis elméletben. A realitás viszont az, hogy a Braga bármelyik csapattal szemben képes felvenni a versenyt a győzelem reményében."

"Nagyon szervezett, erős csapatról van szó, és ezt az idei szezonban is többször bizonyították top csapatok ellen a bajnokságban. Komolyan fel kell készülnünk, és nagyon koncentráltan kell majd játszanunk, egy pillanatra sem szabad kiengedni."

"Ami pedig a kezdőcsapatot illeti, azt majd a meccs előtt meglátják."

Mit vár a mérkőzéstől?

"Nagyon nyitott meccsre számítok, remélem nem esik sok eső a mérkőzés előtt, mert szerdán is egész nap esett. Mindkét csapat támadószellemű futballt játszik, a Braga sem vár az ellenfelére ahhoz, hogy támadásba lendüljön. Szóval minden adott egy jó mérkőzéshez."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Fonseca, Braga, Európa Liga