Fonseca: Messzire szeretnénk eljutni

Fonseca: Messzire szeretnénk eljutni

Az idegenbeli sikert követően hazai pályán is nyert a Roma, így kettős győzelemmel jutott tovább az Európa Ligában.

"Magabiztosan futballoztunk, nyertünk, és most ez volt a legfontosabb, ahogy az is, hogy néhány játékost pihentessünk a következő meccsre. Szerintem jól játszott a csapat."- kezdte a mérkőzés után a Roma mestere.

"A csapat hozzáállása jó volt. Nem volt könnyű dolog Karsdorppal belső védőt játszatni, de nagyon szeretem, amikor a játékosok a csapatért feláldozzák magukat."

"Tiszteletben tartottuk a Braga csapatát, a tudásukat, de szerintem megérdemelten nyertünk."

Dzeko gólt szerzett, azonban később sérülés miatt le kellett cserélni.

"Láttuk mi történt Dzekoval. Nem hiszem, hogy komoly a sérülés, de holnap meg kell majd vizsgálnunk, és megnézzük mit mutatnak a tesztek eredményei."

"Mind Dzeko, mind a csereként beálló Mayoral játéka tetszett, és szerintem a csapat javára válik az, ha a csatárposztért ilyen versengés van. Mindkettő játékossal elégedett vagyok."

Hétvégén a Roma a Milan együttesét fogadja a bajnokságban.

"Nagyon fontos meccs vár ránk egy erős Milan ellen. Nagyon jó lenne, ha a sérültjeink még időben felépülnének a mérkőzés előtt. A védelemben nem volt lehetőségünk pihentetni, egyszerűen nincs rotálásra alkalmas játékosszám, de szerencsére a győztes első meccs lehetővé tette, hogy másokat pihentessek."

A Roma ezzel a kettős sikerrel bejutott a legjobb 16 csapat közé az Európa Ligában.

"Itt már tényleg minden csapat erős, nehéz választani, hogy kit szeretnénk következő ellenfélnek. Meglátjuk mit hoz a holnapi sorsolás, de mi szeretnénk olyan messzire jutni, amennyire csak lehet."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Fonseca, Braga, Európa Liga