Fonseca: Jobb volt a Sevilla

Fonseca: Jobb volt a Sevilla

A Roma sima 2:0-ás vereséget szenvedett az Sevillával szemben, és elbúcsúzott az EL további küzdelmeitől.

Mi a véleménye a mérkőzésről?

"Megérdemeltem szenvedtünk vereséget, a Sevilla jobb csapat, mint a miénk. Jobban is játszottak, és el kell ismernünk, összességében jobbak voltak."

"Minden tőlünk telhetőt megtettünk, de nehéz volt ezt egy olyan csapat ellen, amelyik jobb nálunk. Én vagyok az elsődleges felelős a vereségért, nincs kifogás, de el kell fogadnunk azt a tényt, hogy a Sevilla jobb nálunk."

Változtatna bármilyen döntésen amit hozott, így utólag?

"Nem. A csapat lényegében az összes utolsó meccsét megnyerte, ezzel a rendszerrel jól is játszottunk, ezért nem volt ok a változtatásra. Nem lett volna helyénvaló."

"De még ebben a tekintetben is jobb volt a Sevilla, nehéz elismerni, de el kell, hogy egy olyan csapattól kaptunk ki, amelyik jobban játszott nálunk."

A probléma mentális, fizikai, vagy pszichológiai?

"Jelen pillanatban a Sevilla jobb nálunk, nincs értelme más kifogást keresni. Megpróbáltunk minden eszközt, hogy felvegyük velük a harcot, de nem sikerült."

Miként foglalná össze a szezont?

"Nem ez a legjobb időpont erre. Amint kicsit leülepednek a dolgok, meg fogom tenni, de szerintem összességében pozitív szezon volt."

Mit szeretne most mondani a Roma szurkolóinak?

"Sokat vártak ettől a meccstől, de őszintének kell lennünk magunkkal, a Sevilla megérdemelten jutott tovább. Mostantól a következő szezonra kell fókuszálnunk, ennek a keretnek van jövője, nem szabad depresszióba, vagy traumába esni. Ki kell tűznünk a céljainkat."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Fonseca, Sevilla, Európa Liga