Fonseca: A fiatalok jók voltak, csak sokat hibáztunk

Fonseca: A fiatalok jók voltak, csak sokat hibáztunk

Igen tartalékos csapattal, és egyéni hibáknak köszönhetően kapott ki a csapat az EL csoportkörének utolsó mérkőzésén.

Bosszantó hibákat követtek el védekezésben, mérges emiatt?

"Igaz, hogy kikaptunk, és voltak olyan részek, amik nagyon nem tetszettek, de a mérkőzés előtt jó pár kihívással szembesültünk. Sajnos két komoly egyéni hibából kaptunk két gólt."

"Ennek ellenére számos lehetőségünk volt, viszont az ellenfél jól védekezett, és eléggé megnehezítette a dolgunkat. Olyan hibákat követtünk el, amiket nem szabadna."

Elégedett volt a fiatalokkal, különösen Tommaso Milanesével?

"Egyikőjüknek sem volt könnyű pályára lépni ezen a mérkőzésen és vállalni a felelősséget, de mindannyian jól teljesítettek. Elégedett vagyok az összes sráccal."

Milyenek a Roma esélyei az Európa Ligában 2021-ben?

"Amilyen messze csak tudunk, szeretnénk eljutni, és mostantól minden egyre nehezebb lesz. Nézzük meg, hogy kit kapunk a legjobb 32 között, de minden csapat jó már itt."

Mi a helyzet a sérültekkel?

"Lorenzo Pellegrini és Jordan Veretout edzettek mindketten, Mancini vasárnapi játékára még kevés az esély, de szerencsére van elég védőnk hátul."

Miért nem Pau Lopez kezdett ma? Volt ennek különös oka?

"Úgy készültünk erre a meccsre, hogy ő fog védeni, de Trigoriában az edzésen Miranténak volt egy kis gondja, és nem tudjuk, hogy hétvégére rendbe fog-e jönni, ezért inkább úgy döntöttünk, nem kockáztatjuk Lopez játékát. Ez volt az oka."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Fonseca, CSZKA Szófia, Európa Liga