El Shaarawy: Megmutatom, hogy mit tudok!

El Shaarawy: Megmutatom, hogy mit tudok!

Az olasz játékos ígéri, megmutatja, hogy mit tud és kezdő helyet harcol ki magának a Romában.

A szélső játékos a tavalyi szezon második felében kulcsszerepet töltött be a Romában, azonban az idei szezonban csak epizód szerep jut neki és csak a Crotone ellen játszott végig 90 percet.

"Az elején a mester mást választott helyettem, de ezen a szinten ez teljesen normális, hogy meg kell küzdeni a helyekért és én nyugodt vagyok."- kezdte El Shaarawy.

"Az edzések jól mennek és folyamatosan mutatni fogom, hogy mit tudok, mert kezdő akarok lenni. Sokkal hatékonyabbnak kell lennem, amikor az ellenfél 16-osához érek. Emellett javítanom kell a bal lábamon is."

"Szerintem minden játékos számára roppant fontos a magabiztosság és a következetesség. Sokkal nehezebb csereként beszállni egy meccsbe, de az edző döntését tiszteletben kell tartani."

"Számomra az a legfontosabb, hogy elkötelezetten végezzem a munkám az edzéseken és ezzel fejfájást okozzak az edzőnek."

"Remélem, hogy a csütörtöki meccsen lehetőséget fogok kapni."

A Roma döcögősen kezdte a bajnokságot, azonban a legutóbbi két fordulóban az Intert és a Napolit sikerült legyőznie.

"Én mindig tisztában voltam a csapat erősségével, csak nem voltunk következetesek. Tavaly ez megvolt és így nagyon szép dolgokat értünk el, de ebben az évben is következetesnek kell lennünk folyamatosan. Az Inter és a Napoli ellen nem mindenki képes 6 pontot begyűjteni, szóval ez is bizonyítja, hogy jó csapat vagyunk."

"Minden azon múlik, hogy miként állunk a meccshez, mert a tudást illetően bárkivel felvesszük a versenyt."

"Nápolyban 3 gólt szerezni nem a véletlen műve, megmutattuk, hogy van tartása a csapatnak, jól játszottunk és akár még több gólt is szerezhettünk volna. Az biztos, hogy jó úton járunk, Spalletti egy remek edző és vele csak jól szerepelhetünk."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, El Shaarawy, Európa Liga