Dzeko elbúcsúzott a Romától

Dzeko elbúcsúzott a Romától

A bosnyák csatár búcsúüzenetet tett közzé a közösségi médiában a Roma szurkolóinak, miután szombaton távozott a klubtól.

Ciao Roma!

Hat év után eljött a búcsú ideje.

Az elmúlt napok ellentmondásos érzelmekkel teltek: egyrészt lelkesedem az új kihívásért, másrészt viszont egy hatalmas gombóc van a torkomban, ha arra gondolok, hogy mit hagyok magam mögött.

Tudom, hogy egy egyszerű köszönöm nem elég ahhoz, hogy kifejezzem a hálámat a Roma-szurkolók, a klub és az Örök Város iránt. Csodálatos éveket éltem át a fővárosban, amelyeket soha nem fogok elfelejteni. A pályán és azon kívül is. A csatákat a bajnokságban, a Bajnokok Ligája-esteket, a gólokat.

Megtiszteltetés volt a csapatkapitányi karszalag viselése és az, hogy 119 alkalommal szereztem gólt a szurkolóknak - ugyanakkor sajnálom, hogy nem tudtam segíteni abban az örömben, hogy egy az égbe emelt trófeát láthassak.

Hat éven át büszkén viseltem ezt a mezt, keményen küzdöttem győzelemben és vereségben egyaránt a csapattársaimmal, az edzőkkel és mindenki mással együtt, aki ezt a klubot alkotja - és természetesen a szurkolókkal, akik a családom meghatározó részeivé váltak.

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki segített nekem és feleségemnek, Amrának ebben a csodálatos kalandban, és szeretnék köszönetet mondani a városnak, amely segített felnevelni három gyermekünket.

Mindannyian mindig különleges helyet foglalnak majd el a szívemben.

Köszönöm Roma.

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Dzeko