Dzeko: Bizonyítanunk kell

Dzeko: Bizonyítanunk kell

Dzeko szerint sokan azt mondják, hogy a Roma erős csapat, ezért itt az idő, hogy ezt be is bizonyítsák.

"Nehéz lesz, mert legalább 2 gólt kell szereznünk a továbbjutáshoz."- jegyezte meg Dzeko.

"Mindenki azt mondja, hogy a Roma erős csapat és én is ezt gondolom, de ezt be is kell bizonyítanunk és holnap ezt fogjuk tenni a meccsen."

"Úgy kell majd játszanunk, ahogy Franciaországban az első félidőben játszottunk. Ők a mi figyelmetlenségünkből szereztek gólt, ezért most végig, az egész 90 perc alatt komolyan kell majd összpontosítanunk."

"A szezonnak még nincs vége, képesek vagyunk javulni és holnap mindenkitől egy kicsit több kell majd. Mindenki láthatta, hogy mi történt a Barcelona-PSG meccsen..."

"Nem változott meg a véleményem a továbbjutást illetően, hogy képesek vagyunk kiharcolni azt, mert amikor a Citynél voltam, akkor 44 év után úgy lettünk először újra bajnokok, hogy csak a meccs utolsó 3-4 percében, mert az első 90-ben nem nekünk állt a zászló."

"Aztán gólt szereztem, majd Aguero is és végül megnyertük a bajnokságot. Mindig hinni kell benne."

Az ultrák továbbra sem lesznek jelen, mert bejelentették, hogy a Lyon elleni meccset is bojkottálni fogják.

"Csak azt tudom mondani, hogy sokkal könnyebb a csapatnak, amikor a stadion tele van. Láthatták Lyonban is, hogy mennyire sokat ért a szurkolók támogatása, akik végig a csapatuk mögött álltak és 3 gólt nekik köszönhetnek. Reméljük, hogy a jövőben változás lesz, mert ennek a csapatnak szüksége van a szurkolóira."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Dzeko, Európa Liga, Lyon