Dzeko: A Juve 150 millió eurót költ

Dzeko: A Juve 150 millió eurót költ

A bosnyák támadó elárulta, a Roma célja a Bajnokok Ligája, mert a Juventusszal nehéz versenyezni.

Dzeko a bosnyák médiának nyilatkozott az idei remek szezonjával kapcsolatban, hiszen 42 mérkőzésen 31 gólt szerzett eddig.

"Engem nem lepett meg a jelenlegi formám, mert tudom, hogy mire vagyok képes és mit tettem eddig a pályafutásom során. Ez nem szerencse."- jelentette ki Dzeko a klix.ba-nak.

Az utóbbi hetekben a Roma kisebb gödörbe került, ezalatt kikapott a Laziótól a kupa elődöntőjének első meccsén, kiesett az Európa Ligából és a bajnoksában a Napoli ott liheg szorosan a fővárosi együttes nyakában.

"Mindegyik cél, ami szertefoszlik hatalmas csalódás a klubnak és a szurkolóknak egyaránt, de a szezonnak még nincs vége. Mindenképpen negatívum, hogy kiestünk az EL-ből, hiszen döntőbe akartunk jutni."

"A bajnokságban még sok meccs van hátra, nagyon kell koncentrálnunk és meg kell próbálni megnyerni mindet. Aztán a végén kiderül, hogy elégedettek lehetünk-e, vagy sem."

"Remélem, hogy sikerül visszajutni a Bajnokok Ligájába, mert ez az a cél, amit képesek lehetünk elérni. A Juventusszal nehéz versenyezni, amikor évi 150 millió eurót költenek játékosokra. Sajnos mi nem tettük ezt."

"Viszont azt gondolom, hogy az eddigi eredményeink pozitívak, másodikak vagyunk és remélem, hogy legalább ezt sikerül megtartanunk a szezon végéig."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Dzeko, interjú