De Rossi: Tudtuk, hogy jobbak vagyunk

De Rossi: Tudtuk, hogy jobbak vagyunk

A Roma középpályása örül annak, hogy a csapat meg tudta mutatni azt, amit tudni lehetett, hogy jobb csapat az Austria Wiennél.

De Rossi góllal járult hozzá a 4:2-es idegenbeli sikerhez, melynek köszönhetően a Roma vezeti az Európa Liga E csoportját.

"Tudtuk, hogy jobbak vagyunk náluk, ez eléggé nyilvánvaló volt, de ezt be is kell bizonyítani ezeken a meccsenekn."- kezdte a mérkőzés után De Rossi.

"Nézzük csak meg, hogy számunkra is hogyan kezdődött az egész, egy döntetlennel a Plzen ellen, majd itt van a Manchester United, amelyik kikapott a Fenerbahce ellen. Lehet, hogy könnyűnek tűnik az Európa Liga csoportköre, de nem az. Nagyon sok jó csapat szenved, de mi ezt nem engedhetjük meg magunknak, mert már a Bajnokok Ligáját elszalasztottuk."

"Ezt a versenykiírást nagyra tartjuk, tényleg nagyon izgalmas, különösen majd az egyenes kieséses szakaszban."

De Rossi kicsit szokatlan poszton, belső védőként játszotta végig a meccset ezzel is nagy terhet levéve Spalletti váláról, hiszen a csapatot komoly sérüléshullám sújtja.

"Nem most játszottam először ezen a poszton, már többször is szerepeltem védőként az Eb-ken és a világbajnokságon. Ahogy a mester is mondta, ez egy igen izgalmas és érdekes lehetőség lehet számunkra a jövőben. Amikor ilyen kevesen vagyunk és valakire szükség van, akkor nagyon szívesen állok a rendelkezésre."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, De Rossi, Európa Liga, Austria Wien