Darboe: Hihetetlen egy este volt

Darboe: Hihetetlen egy este volt

A fiatal játékos Chris Smalling korai sérülését követően állt be csereként, és nyújtott magabiztos játékot a Manchester United ellen.

"Ez leírhatatlan, nem is tudom, hogyan tudnám elmagyarázni, mit érzek."- mondta a 19 éves játékos a Sky Sport Italiának adott első élő interjújában.

"Mindig megpróbálunk a maximumon edzeni, amikor az első csapattal dolgozunk. Az edző azt mondta nekem, hogy jó vagyok, szóval csak játsszak egyszerűen, és gondolkozzak úgy, mintha csak edzésen lennék. Igyekeztem ezt tenni és segíteni a csapatot."

"Gyerekkorom óta erről álmodtam, de Afrikában nehéz a legmagasabb szinten futballozni. Volt egy barátom, aki olyan volt, mintha a testvérem lenne, és azt mondta, hogy túl jó vagyok, beszéljek a szüleimmel, és jussak el Európába, mert akkor a profiknál játszhatok."

"Nem volt egyszerű a papírokkal vízumot szerezni, így nem volt más választásom, két barátommal megszöktem. Nehéz volt, de hála Istennek és Olaszországnak köszönhetően egy befogadó családnál kaptam helyet, és nagyon hálás vagyok érte."

"Egy év után találkoztam egy megfigyelővel, aki megváltoztatta az életemet. Gyakorlatilag a családja részévé váltam, és nagyon köszönöm nekik. Tudom, hogy mindannyian figyelnek rám."

Mit tanácsolsz más fiataloknak?

"Mindig próbáld meg a legjobbat nyújtani, hinni az álmaidban, soha ne add fel, és legyen sok türelmed."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Darboe, Manchester United, Európa Liga