Cristante: Képesek vagyunk megnyerni a Konferencia ligát

Cristante: Képesek vagyunk megnyerni a Konferencia ligát

A Roma jelenleg második a csoportjában, azonban már biztos továbbjutóként várja a holnapi CSZKA Szófia elleni mérkőzést.

Cristante szeretne a végsőkig eljutni az UEFA Konferencia Ligában, és további célja, hogy a Romával a bajnokságban a legjobb négy között végezzen.

"Mindkettő nehéz, de tudjuk, hogy elérhető célok." - mondta Cristante a Sky Sport Italiának.

"Még akkor is, ha a dolgok mostanra bonyolultabbá váltak, de ne feledjük, hogy a bajnokság még hosszú, a Konferencia Ligában viszont már továbbjutottunk."

A Roma a legutóbbi 6 mérkőzéséből 4-et elvesztett, ezért a cél, hogy kilábalva a hullámvölgyből jobb sorozatba kezd a csapat.

"Pozitív hozzáállással megyünk előre. A bajnokság még nagyon hosszú, holnap pedig szeretnénk már a Konferencia ligában is egy jó meccset játszani. Ugyanez vonatkozik a hétfői meccsre is a bajnokságban, de a legfontosabb mérkőzés természetesen a holnapi."

Cristante örül annak, hogy a szurkolók kiállnak a csapat mellett, és nehéz mérkőzésre számít a CSKA Szófia ellen.

"A szurkolók fantasztikusak voltak a bajnokság elejétől kezdve, még az Inter elleni rossz meccs után is. Hálásak vagyunk érte nekik és mindent bele fogunk adni a jövőben. Nehéz meccsek következnek minden fronton, de tudjuk, hogy ha a legjobbunkat nyújtjuk, akkor nyerni fogunk."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Cristante, CSZKA Szófia, Konferencia Liga