Cristante: Jól felkészültünk erre a meccsre

Cristante: Jól felkészültünk erre a meccsre

Az olasz középpályás szerint a csapat sikere abban rejlett, hogy nagyon precízen felkészültek a Brighton elleni meccsre.

A Roma középpályása is betalált a Brighton elleni Európa Liga nyolcaddöntő első mérkőzésén, amivel beállította a 4:0-ás végeredményt.

A Sky Sportnak adott mérkőzés utáni interjújában Cristante a következőket mondta: "Jól játszottunk ma este, az 1. perctől kezdve tudtuk, hogy mit kell tennünk, jól olvastuk a játékot. Tudtuk, hogy erősek, és megfelelő hozzáállással mentünk bele a meccsbe."

"Gyorsan játszottunk és jól egészen jól ment a játék. Az előző napokban jól felkészültünk a mérkőzésre, és sikeresen át tudtuk ültetni a gyakorlatba azt, amit az elmúlt napokban gyakoroltunk. Mindenesetre még nincs vége, hátra van még a visszavágó."

"Úgy gondolom azonban, hogy mindig van hova fejlődni, és még nem vagyunk tökéletesek, de az edző nagyon jól dolgozik. Mi pedig mindig a legjobbunkat adjuk. A szurkolók? Itt játszani előttük fantasztikus, büszkék vagyunk arra, hogy fontosnak érezhetik magukat."

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, Cristante, Brighton, Európa liga