Cristante: A csoport élén akarunk végezni

Cristante: A csoport élén akarunk végezni

Az olasz középpályás elárulta, a csapat mindenképpen a csoport élén szeretne végezni.

A továbbjutás már biztos az Európa Liga csoportból, azonban a Roma célja a csoportelsőség megszerzése.

Borzasztó szervezetlennek tűnt a csapat a Napoli ellen, és a szezon során először nagyon könnyen kikapott...

"Egyértelmű, hogy nagyon rosszul játszottunk, ezt tudjuk. Kielemeztük a hibáinkat, most már előre tekintünk, és szeretnénk javítani."

A vasárnapi meccsen nehezen ment a hátulról történő építkezés, mi volt ennek az oka?

"Ahogy mondtam, nem játszottunk jól, ez egy egyszeri botlás volt, borzasztó hibákat követtünk el, a Napoli pedig nagyon jól játszott, ezért minden elismerést megérdemelnek. Holnap viszont szeretnénk újra úgy futballozni, ahogy tudunk."

Az edző kicsit Leonardo Bonucciéhoz hasonló szerepkört szán neked a csapatban, ahol hátulról kell építkezni. Viszont pár hónappal ezelőtt azt nyilatkoztad, hogy szívesebben játszol kicsit előrébb...

"Jelen pillanatban itt van rám szükség, és idővel sokkal magabiztosabb leszek, és egyre jobban érzem magam ezen a poszton. De most erre van szüksége a csapatnak, aztán majd a jövőben meglátjuk, hogy a mester hol szeretne játszatni."

Beszéltetek arról egymás közt a csapaton belül, hogy miért nem tudtok nagy meccset nyerni?

"Nem, őszintén ilyenről nem beszéltünk, mert ez nem is igaz. Erről nincs is mit beszélni, voltak nagy csapatok, ahol igen is jól játszottunk, nem emlékszem olyan sok vereségre."

Miben veszélyes a Young Boys?

"Jó csapat, elég jól letámadnak, és igen magas intenzitással futballoznak. A csoportban is jól szerepeltek eddig, ezért mindenképpen jó teljesítményre lesz szükség tőlünk, ha szeretnénk az élen végezni."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Cristante, Young Boys, Európa Liga