Candela: Pjanicnál jobb játékost kell szerezni

Candela: Pjanicnál jobb játékost kell szerezni

Vincent Candela úgy véli, a Romának Pjanicnál jobb játékost kell szereznie.

A bosnyák játékos tegnap írt alá a bajnok Juventushoz és ezzel minden Roma drukker szemében közellenséggé vált.

"Ez a futball része, nem tudom mi történt pontosan."- kezdte Candela.

"Mondtam, hogy egyet el kell majd adni. A góljai és gólpasszai ellenére elég sokat kritizálták, de most az a legfontosabb, hogy valaki jobbat kell szerezni."

"Vannak mindig eladások, gondoljunk csak Pogba eladására, vagy régebben Zidánéra, ilyenkor az a legfontosabb, hogy a lehető legjobb módon pótolva legyen a távozó."

"Pjanic nem a világ legjobb focistája és értem, hogy ez az átigazolási időszak kezdete, de remélem, hogy nála jobb játékos érkezik majd."

"Nainggolan és Florenzi a két biztos pont, mindketten kint vannak az Eb-n és szerintem vannak annyira jók, hogy bajnok váljék belőlük."

"Szerintem velük kellene kezdeni. Már régebben is megmondtam, inkább Nainggolant tartanám meg, mint Pjanicot. Tavaly is ezt mondtam."

Candela tagja volt az utoljára bajnokságot nyerő csapatnak, de a kérdés az, hogy a mostani képes lehet-e hasonló sikerre.

"Az igazolásokon is múlik. Vannak hiányzó posztok és azt is el kellene dönteni, hogy ki lesz a csatár. Elől és hátul erősítenék és El Shaarawyból is ki kellene hozni a maximumot. Ettől függetlenül azt hiszem, hogy jövőre a végsőkig harcban lehetünk."

"Erre Luciano Spalletti a garancia. Remélem, hogy a srácok követni fogják őt, ő pedig a vezetőséggel együtt jó csapatot csinál."

"Edin Dzeko? Ez az éve nem sikerült és ezt ő is tudja. Igen kockázatos újabb egy évet adni neki. Igaz, hogy van egy Totti is, de ő nem tud mindent megoldani. Kell egy csatár!

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Candela