Belotti: Végre megkezdtem a római pályafutásomat

Belotti: Végre megkezdtem a római pályafutásomat

A HJK Helsinki ellen megszerezte első római gólját Andrea Belotti, a fővárosi együttes nyáron igazolt csatára.

"Csodálatos érzés a saját szurkolóink előtt gólt lőni, hallani az üvöltésüket" - mondta Belotti a mérkőzés lefújását követően.

"Varázslatos volt hallani, ahogy a nevemet kiabálják. Elégedett vagyok a góllal és a csapatért nyújtott teljesítményemmel, miután az első meccset elveszítettük. Ez kell, hogy motiváljon minket, hogy jobban teljesítsünk a továbbiakban."

Mennyire volt jó érzés részese lenni ennek a második félidőnek?

"Úgy gondolom, hogy amikor úgy játszol, mint mi a második félidőben, olyan játékosokkal, mint Pellegrini, Zaniolo és Dybala, egy csatár számára minden sokkal könnyebbé válik. Hihetetlenül ügyesek a labdával, és ezt folyamatosan megmutatják."

"Ma így alakult a játék, az első félidőben egy kicsit beragadtunk, de függetlenül attól, hogy ki játszik, vagy milyen felállásban vagyunk, mindenkinek a legjobbját kell nyújtania."

Úgy tűnik, te vagy a kezdő az Európa Ligában...

"Azért vagyok itt, hogy az edző és a csapattársaim rendelkezésére álljak. Nagyon jó edzőnk van, aki meghozza a döntéseket, és amikor kiküld minket a pályára, meg kell mutatnunk, hogy mire vagyunk képesek."

"Itt van Tammy Abraham és Eldor Shomurodov is, és ez motivál engem, hogy minden alkalommal a legjobbamat nyújtsam, mert ők csúcsminőségű játékosok, és ezt minden nap megmutatják."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Belotti, Helsinki, Európa liga