Belotti: Meg akarjuk nyerni a csoportot

Belotti: Meg akarjuk nyerni a csoportot

Az olasz támadó két góllal járult hozzá a Servette elleni tegnap esti sikerhez.

Milyen meccs volt ez? A csapat számára fontos győzelem, ráadásul sok góllal.

"Mondjuk úgy, hogy a második félidőben azzal a szándékkal léptünk pályára, hogy gyorsan lezárjuk a mérkőzést. Azt hiszem, tíz-tizenegy perc alatt ezt meg is tettük."

"Az első félidőben túl sokat engedtünk, ami nem fordulhat elő. Mi vagyunk a Roma, meg akarjuk nyerni ezt a csoportot. Minden mérkőzéshez megfelelő komolysággal kell hozzáállnunk. Nem engedhetünk meg magunknak semmilyen hibát."

Miért érzi magát ez a csapat ennyire jól a nemzetközi kupaporondon?

"Európa fontos számunkra, akárcsak a bajnokság."

De úgy tűnik, mindig valami pluszt tesztek bele ezekbe a sorozatokba.

"Ismétlem, Európa fontos, de meg kell találnunk a megfelelő egyensúlyt. Minden mérkőzés fontos. Ha csapatként akarunk előrelépni, akkor mindig pozitív hozzáállással kell rendelkeznünk."

Még ha nem is lősz gólt, akkor is fontos csatár vagy. De most, hogy gólokat lősz, minden megváltozik. A csatár kinézete is megváltozik.

"Szerintem ez normális. A tavalyi év nem volt könnyű számomra. Az egész szezonban sosem értem el a legjobb formámat. Nem tudtam jól felkészülni, és két sérülés is hatással volt rám. Idén megértettem, hogy az eredmények egy megfelelő edzőtábor és sok kemény munka után jönnek majd. Ez megtörtént, és nem akarok leállni."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Belotti, Servette, Európa liga