Baldissoni: Meg kell próbálni megnyerni

Baldissoni: Meg kell próbálni megnyerni

A Roma általános igazgatója szerint az olasz csapatnak meg kell próbálni megnyerni az Európa Ligát.

"Úgy kell hozzáállni, hogy megpróbáljuk megnyerni. A Roma olyan csapat, amelyiknek trófeákért kell küzdenie, legyen az bármilyen kiírás."- kezdte a sorsolás után Baldissoni.

"Csalódottak és mérgesek vagyunk a kedden történtek miatt, mert azt vártuk, hogy bejutunk a BL-be, de csakis magunkat hibáztathatjuk. Most annyit tehetünk, hogy a maximumot nyújtjuk az EL-ben és együtt élünk a magunk által létrehozott várakozásokkal."

"Azt nem szabad elfelejteni, hogy mi történt a Porto ellen! Fel kell építenünk a győztes mentalitást a nemzetközi színtéren, amit pedig úgy tehetünk meg, hogy komolyan vesszük a meccseinket és megmutatjuk, hogy jobbak vagyunk az ellenfeleinknél. Ilyen hozzáállásra van szükség."

"Ami a csoportot illeti, el kell kerülnünk azt a hibát, hogy könnyűnek, vagy éppen nehéznek értékelünk egy csoportot. El kell érnünk, hogy szerepeljünk bármilyen kiírásban, ne azzal foglalkozzunk, hogy milyen az ellenfelünk. Bárki is az ellenfél, játszani kell ellene és le kell győzni."

"Az egyetlen, aminek örülni lehet az az, hogy nem kell messzire utaznunk, ami a csütörtöki meccsek miatt komoly logisztikai problémát jelentett volna."

Közeledve az átigazolási piac végéhez Baldissoni elismerte, hogy a Roma már nem fog nagyon semmit csinálni.

"Nagyon sokszor elmondtuk már és én tényleg úgy hiszem, hogy a Roma nagyon jó csapat, tele lehetőségekkel és nem lehet semmilyen gond a bajnokságban és az EL-ben. Persze sose, lehet tudni, hogy mit hoz a jövő és ha később lesz valamilyen lehetőség, akkor megpróbálunk majd fejleszteni, de egyelőre nincs semmi kilátásban."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Baldissoni, Európa Liga