Alisson: Képesek vagyunk megfordítani az eredményt

Alisson: Képesek vagyunk megfordítani az eredményt

A brazil kapus hisz benne, hogy a Roma képes megfordítani a Lyon elleni eredményt és tovább tud jutni.

"Az első meccshez hasonló mérkőzésre számítok, csak teljesen más eredménnyel."- kezdte Alisson, aki rendszeresen véd az Európa Ligában.

"A Lyon nagyon erős csapat, de mi is azok vagyunk és annyi a dolgunk, hogy a pályán is megcsináljuk azt, amit a tréningen gyakoroltunk. Még mindig élünk és virulunk, igaz nem ilyen eredményre számítottunk az első meccsen, de legalább szereztünk 2 gólt idegenben, ami döntő lehet a későbbiekben."

"Még nem lefutott a dolog, hiszen hátravan 90 perc, ami elég lehet a fordításra. Végülis az első meccs eredménye még segíthet is pszichésen, mert már nincs meg annak a veszélye, hogy lebecsüljük az ellenfelünket."

"Tudjuk, hogy mire vagyunk képesek, tudjuk, hogy mit kell tennünk és mindenünk megvan ahhoz, hogy el is érjük a célunkat. A Lyon játékosai gyorsak és jól lőnek távolról, de nekünk bíznunk kell magunkban és nincs mitől tartanunk."

A bajnokságban Szczesny véd állandóan, viszont a kupákban Alisson számít Spalletti elsőszámú választásának.

"Nagyon sokat tanultam az olasz és európai fociról. Még nincs egy éve, hogy a Románál vagyok. Nagyon fontos az állandó játéklehetőség, de mindig keményen dolgozom, hogy készen álljak, ha rám kerülne a sor."

"Nagyon fontos, hogy az ember ismerje és megtanulja az ország nyelvét, mert egy kapusnak folyamatosan kommunikálnia kell mindenkivel a tizenhatoson belül. Megpróbáltam gyorsan megtanulni a nyelvet, de azért még mindig ejtek fura hibákat, de összességében azért jól tudok kommunikálni."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Alisson, Európa Liga, Lyon