Afena-Gyan a Cremonese együtteséhez igazolt

Afena-Gyan a Cremonese együtteséhez igazolt

Megállapodott a Roma és az újonc Cremonese Felix Afena-Gyan átigazolásával kapcsolatban.

A 19 éves Afena-Gyan végleg távozik a Romától és az újonc Cremonese együtteséhez igazol.

A fiatal támadó 2021 elején csatlakozott a Roma ifjúsági csapatához, és még ugyanabban az évben debütált a felnőtt csapatban is.

Összesen 22 alkalommal lépett pályára a Romában, és két gólt szerzett - mindkettőt a Genoa ellen, egy emlékezetes idegenbeli mérkőzésen csereként beállva 2021 októberében.

A klub sok sikert kíván Felixnek a jövőre nézve.

A ghánai játékos Mourinhónak tulajdonította azt, hogy "megváltoztatta az életét" - miközben régi Primavera-edzője, Alberto De Rossi és a Roma többi tagja előtt is kifejezte tiszteletét.

"Hálás vagyok az AS Romának, a technikai csapatnak és a stábnak azért az értékes lehetőségért és támogatásért, amelyet az elmúlt másfél évben élvezhettem."

"A legnagyobb szeretetem José Mourinho menedzseré. Az elmúlt hét hónap vele teljesen megváltoztatta az életemet. Köszönöm, hogy hitt bennem."

"Korábbi csapattársaimnak és a Roma-szurkolóknak is köszönök mindent, nagyra becsülöm a csodálatos pillanatokat, amelyeket együtt töltöttünk el."

"Köszönöm Alberto De Rossi úrnak, hogy szerepet játszott a fejlődésemben. Hatalmas megtiszteltetés volt a Roma mezét magamra ölteni."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Afena-Gyan, átigazolás