A hétvégéig lerendezné Feghouli ügyét a Roma

A hétvégéig lerendezné Feghouli ügyét a Roma

Olasz lapértesülések szerint a Roma szeretné lezárni Feghouli ügyét a hétvégéig.

A napok múlnak, a kör kezd bezáródni, azonban a Roma még mindig nem igazolt senkit, pedig több célpont is van, ezt maga Luciano Spalletti is megerősítette.

A hírek szerint Ricky Massara most újabb próbálkozásokat tesz annak érdekében, hogy a Roma megszerezze Feghoulit a West Ham csapatától, miután az angol csapat az első, kölcsönszerződést tartalmazó ajánlatát visszautasította.

A Roma pozícióját erősítheti azonban most az a tény, hogy maga a játékos jelezte a West Ham vezetőségének távozási szándékát, ennek fényében pedig a Roma szeretné az átigazolást még a hétvégéig lezárni.

Mivel azonban ez az üzlet egyelőre teljesen bizonytalan, Massara folytatja az egyeztetéseket a Chelsea-vel Musondával kapcsolatban, aki Feghouli mögött a második számú kiszemelt, de valamivel egyszerűbb eset és könnyen lezárható lenne, amennyiben arra kerülne sor.

Az a tény, hogy az algériai játékos képes szélső és középpályás poszton is játszani, nagyot nyom Spallettinél a latban, ezért a Roma mestere inkább kivár és azt szeretné, ha Feghoulit szerezné meg a klub.

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, Feghouli, átigazolás