Zappacosta: Megható volt újra pályára lépni

Zappacosta: Megható volt újra pályára lépni

Nyolc hónappal a sérülését követően a Sampdoria ellen lépett újra pályára Davide Zappacosta.

Zappacosta még a szezon elején szenvedett súlyos térdsérülést, majd abból sikeresen felépülve tegnap a Sampdoria ellen újra éles mérkőzésen szerepelt.

"Egyértelműen megható érzés volt, egyáltalán nem volt könnyű 8 hónap kihagyás után újra játszani."- mondta a mérkőzés után a játékos.

"Nagyon örülök annak, hogy visszatértem, de annak mégjobban, hogy megvan az első győzelmem a csapattal. Hála égnek én is hozzásegíthettem a csapatot a 3 pont megszerzéséhez."

"Kár, hogy mindez egy üres stadionban történt, nekem ez különösen zavaró volt, hogy végre újra játszom, erre nincsenek szurkolók a lelátón."

Tud még ez a csapat fejlődni?

"Nagyon sokat. Szerencsénk van, mert lényegében most mindenki hadra fogható, és mindenki nagyon elszánt, és koncentrált. Aztán ott van most az 5 cserelehetőség, így mindenki tudja, hogy bármelyik pillanatban rá kerülhet a sor, ezért mindig készen kell állnunk."

Hogyan készültetek a szezon hátralevő részére?

"Kicsit úgy készültünk, mint a szezon előtti felkészülési időszakban, hiszen elég hosszú szünet volt, ami alatt azért nem tudtunk ugyanúgy edzeni otthon. A stáb persze mindent elkövetett, hogy segítsen nekünk a felkészülésben, és remek munkát végeztek."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Zappacosta, Sampdoria, Serie A