Giannini: Szégyen volt a vasárnapi meccs

Giannini: Szégyen volt a vasárnapi meccs

A Roma volt kiemelkedő játékosa úgy véli, szégyen volt a vasárnapi meccs és a szurkolók nem ezt érdemelték volna.

A Roma kilátástalan játékkal 3:1-re kikapott pályaválasztóként a városi rivális Laziotól, így a Juventus még nagyobb előnyre tett szert, miközben a Napoli szorosan felzárkózott a fővárosi együttes mögé.

"A Roma szurkolói nagyon dühösek és mérgesek a vasárnapi meccs miatt."- mondta Giannini a Centro Suono Sport-nak.

"Szégyenletes teljesítmény volt és a szurkolók nem érdemelték ezt meg. Nagyon rossz volt az egészet látni. Az én időmben ilyenkor hatalmas tüntetések voltak, a két szurkolótábor folyamatosan vitatkozott."

"Látva, hogy milyen emberek viselik ezt a mezt, minimális szeretet, alázat és a legcsekélyebb büszkeség nélkül, akik mindössze az első 10 percben voltak képesek focizni a derbin... mint volt Roma játékos és szurkoló engem ez bánt."

"Egy játékosnak csak a focin szabad hogy járjon az esze, nem pedig azon, hogy ki lesz jövőre a Roma edzője, vagy ezen, vagy azon. Mi a Roma vagyunk, hahóóó!"

"Nem lehet egy klubot kilométerekről irányítani, ahogy Baldini sem tudja Londonból irányítani és arról dönteni, hogy ki távozzon, ki jöjjön."

"Vasárnap ámulattal figyeltem Monchit, aki több mint 10 percig állt és figyelte a kanyart, a színeket, a zászlókat és a szurkolókat."

"Az igazgatóságban és a tulajdonosokban nincs meg a kellő Roma szív, egyszerűen nem tudják, hogyan kellene orvosolni a hibáikat."

"Miért van az, hogy Bruno Conti az egyetlen Romanista, aki tagja a stábnak?"

Giannini röviden kitért Luciano Spallettire is, akiről nem tudott túl jó dolgokat mondani.

"Kivételes jelenségek nincsenek. A nyilatkozatai, a gondolatai, majd a kétségei miatt szinte teljesen elvesztette az uralmát a csapat felett és totálisan veszélybe sodorta a szezont. Talán Antonio Conte igazi jelenség, mert ő mindenhol nyert. Spalletti jó edző, de semmi más."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Giannini