Zaniolo: Nagyon várom már az elődöntőt

Zaniolo: Nagyon várom már az elődöntőt

Izgatottan várja a Leicester City elleni Konferencia-liga elődöntő első összecsapását Nicolo Zaniolo.

A Bodo elleni mérkőzés emlékképei...

"Ez egy tökéletes meccs volt. Mind a védekező, mind a támadójátékot remekül irányítottuk. Ami a mesterhármasomat illeti, örülök, hogy segítettem a csapatnak megnyerni a meccset és továbbjutni az elődöntőbe."

A gólszerzésről...

"A gólszerzés sosem volt a rögeszmém - inkább jól játszom és megnyerem a meccset még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy mondjuk nem szerzek gólt. Szerencsére ezen a meccsen három gólt tudtam szerezni, és ezzel segítettem a csapatot a győzelemhez, így boldog vagyok."

"Ez volt az első mesterhármasom, és ennél jobbat nem is álmodhattam volna! Egy teltházas stadion, 65 ezer szurkoló, akik ott voltak egy nemzetközi kupameccs negyeddöntőjén, egy döntő fontosságú mérkőzésen. Ez pontosan az, amiről álmodtam volna."

José Mourinho tulajdonságairól...

"Ő a világ egyik legjobb edzője! Mindannyiunkba belenevelte, hogy soha ne adjuk fel, hogy koncentráltak maradjunk, hogy egységesek maradjunk, hogy eredményeket hozzunk. Szeretnénk vele együtt nyerni valamit."

"Az első naptól kezdve, amikor mindannyian összejöttünk Trigoriában, napról napra és edzésről edzésre azon dolgoztunk, hogy valami különlegeset érjünk el ebben a szezonban. Egy olyan edzővel, aki tudja, mi kell a győzelemhez, úgy gondolom, nagyobb esélyünk van erre."

A Leicesterrel szembeni kilátásokról...

"Egy európai elődöntőben játszunk, és a Leicester erős csapat. Sokat futnak, fizikális csapat, tipikus angol csapat ebben az értelemben. De mi is jók vagyunk, mi vagyunk a Roma, megmutattuk ebben a szezonban, hogy bárki ellen képesek vagyunk jól játszani. Nem fogunk félni, úgy megyünk oda, hogy az erősségeink és eszközeink szerint játszunk, és meglátjuk, mire vagyunk képesek."

"A Konferencia Liga megnyerése olyan dolog lenne, amire büszkék lehetünk, ez egy kiindulópont lenne számunkra. A szurkolóknak is rengeteget jelentene. Tizennégy év várakozás egy trófeára túl hosszú idő, ezért idén mindent meg akarunk tenni, hogy hazahozzuk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Zaniolo