Totti: Döntöttem a jövőmről

Totti: Döntöttem a jövőmről

A 40 éves játékos elárulta, döntött a jövőjét illetően.

Totti egy csütörtöki interjúban Maurizio Constanzonak arról beszélt, hogy már tudja, hogy mit fog csinálni a szezon végét követően, valamit hozzátette, reméli, Spalletti marad a Roma edzője.

"Nagyon sokat gondolkodom arról, hogy mit fogok csinálni, de tisztában vagyok azzal, hogy a futball az életem."- jegyezte meg a játékos.

"Imádok játszani és emiatt sajnálom azt, hogy már nem tudok annyi időt a pályán tölteni, mint 5, vagy 10 évvel ezelőtt."

"Ettől függetlenül tiszteletben tartom a mester döntését, bár ha elmennék Kínába, akkor lehet, hogy még játszhatnék."- mosolygott Totti.

"Már eldöntöttem, hogy mit fogok csinálni a jövőben, de még nem árulom el, mert lehet, hogy közben mégis meggondolom magam."

"Vagy játszani fogok, vagy edző leszek, de nem az asztal mögött, különben mindent otthagyok és elkezdek tehetséges játékosokat felkutatni."

A játékos elismerte Maurizio Constanzonak, hogy szeretne többet játszani, de tiszteletben tartja Spalletti döntését.

"Habár nem könnyű, amikor mindössze 5 perc játéklehetőséget kapsz és nem elsősorban Spalletti miatt, hanem úgy általánosságban."

"Ami Spallettit illeti, ő egy igen kemény, erős edző, aki képes lesz a Romával nyerni és hasznos lesz a város számára. Ismeri nagyon jól a környezetet, én pedig a pályafutásom vége felé vagyok már, nekem a jövőmre kell már gondolnom."

"Magamról nem tudom elképzelni, hogy edző legyek. Spalletti ezt a szakmát választotta, ezt nem fogom megkérdőjelezni, de én nem fogok ilyen döntést hozni. Gondoltam rá, de nincs meg a hozzá szükséges karakterem, ezért nem vagyok benne biztos, hogy számomra ez jó lenne. Még mindig szeretek edzeni és minden nap élvezem azt, amit csinálok."

"Ha bosszús vagyok, akkor megemeli a kezét, de ettől még élvezem úgy is, hogy keveset játszom. Nézzük meg, hogy mit hoz a jövő, mi lesz később, de júniusban akár be is fejezhetem."

Costanzo szinte tiltakozott a játékos kijelentése, döntése ellen, azonban Tottina még volt mondanivalója.

"Mit szeretnél, hogy mit tegyek? Reklamáljak Pallottánál? Inkább azt mondom, már tudom, hogy mit fogok tenni."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Totti, interjú