Zaniolo: Mint az oroszlán a ketrecben

Zaniolo: Mint az oroszlán a ketrecben

A fiatal játékos édesapja elárulta, Zaniolo most olyan, mint egy ketrecbe zárt oroszlán.

Nicolo Zaniolo még januárban szenvedett súlyos térdsérülést, amivel akkor úgy tűnt, hogy ebben a szezonban már nem léphet majd pályára, azonban a koronavírus miatti szünet miatt nem kizárt, hogy a nyáron újrainduló bajnokságban is pályára léphet majd.

A játékos édesapja, Igor Zaniolo elárulta, fiát úgy kell és kellett visszafogni a rehabilitáció során, nehogy túl erősen és sokat dolgozzon.

"Olyan ő most, mint egy ketrecbe zárt oroszlán. Volt, hogy a csapat szabadnapot kapott, Nicolo viszont két edzést is tartott otthon magának."- kezdte a játékos édesapja a La Gazzetta dello Sport-nak.

"Trigoriában mindenki tisztában van már azzal, hogy vissza kell fogni őt, és ezt én is mondtam már neki, mert akinek ilyen erős izomzata van, mint neki, csak fokozatosan szabad előre haladni."

"Most a felsőtestén dolgozik, ami hozzásegíti majd a sokkal jobb testi egyensúlyhoz amikor fut."

Marian professzor szerint - aki a műtétet végezte - a játékos teljes mértékben tiszteletben tartja azokat a határokat, amiket neki szabtak.

"Tökéletesen tiszteletben tartja a felépülési időablakokat, amiket előre felállítottunk neki egy táblázatban. Nicolo egy természetes tehetség, ezért nem lepődöm meg, hogy már labdás edzést is végez."

"Amikor a sérültek ülnek előttem és hallgatják a tesztek eredményeit, mindig kétféle reakció van. Vagy sírnak, vagy azonnal megkérdezik tőlem, hogy mikor térhetnek vissza játszani. Nicolo a második csoportba tartozik."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Zaniolo