Zaniolo még több lehetőséget szeretne

Zaniolo még több lehetőséget szeretne

Igen vegyes érzelmei vannak a Real Madrid ellen meglepetésre kezdőként pályára lépő fiatal játékosnak.

Eusebio Di Francesco váratlanul a 19 éves Nicolo Zaniolót nevezte a kezdőbe a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája találkozóra, akit végül az 54. percben, még 1:0-ás Real vezetésnél cserélt le az olasz mester.

Zaniolo úgy volt kezdő a BL-ben, hogy előtte a bajnokságban még egy percet sem játszott, és a felnőttek között is mindössze 7 meccset tudhatott eddig maga mögött, még a Virtus Entella színeiben a Serie B-ben.

"Egyáltalán nem vártam, hogy pályára lépek. Mikor beszéltem az edzővel, ő kérte tőlem, hogy mutassam meg a pályán a bennem rejlő tudást."- kezdte a fiatal játékos.

"Kár az eredményért, de előre kell tekintenünk, vasárnap már egy újabb nehéz meccs vár ránk."

A játékossal nagyon rövid idő alatt több meglepő dolog is történt, mert a hónap elején például a felnőtt válogatottba is meghívót kapott.

"Nos, ez a szenvedélyem, ez az, amiről mindig is álmodtam, ezért nagyon boldog és büszke vagyok."

"Azonban ezen most túl kell lépnem, nyugodtnak kell maradnom, és napról napra folytatni kell a kemény munkát, mert nagyon jó lenne ezt folytatni."

Nem is lehet elképzelni annál jobb bemutatkozást, mint hogy az első meccsén mindjárt a regnáló BL-győztes ellen lép pályára az ember.

"A Real Madrid a világ egyik legjobb csapata. A reggeli csapategyeztetés után már tudtam, hogy kezdeni fogok. Az edző nyugodtan közölte velem, elmondta, hogy hisz bennem, és hogy remek meccset tudok játszani. Mindenki nagyon sokat segített, De Rossi rengeteg tanáccsal látott el, de mindenki foglalkozott velem, amiért nagyon hálás vagyok nekik."

"Az eredmény miatt mindannyian csalódottak vagyunk, de csütörtökön új nap kezdődik, és onnantól már a vasárnapi, Bologna elleni meccsre kell összpontosítanunk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Zaniolo, Real Madrid