Zaniolo: A sérülés segített felnőni

Zaniolo: A sérülés segített felnőni

A fiatal játékos a Sky Sport Italia-nak adott interjúban beszélt a jelenlegi helyzetről, a sérüléséről, és a rehabilitációs folyamatról is.

Zaniolo még januárban esett ár a súlyos térdműtéten, azóta pedig folyamatosan a rehabilitáciját végzi annak érdekében, hogy mihamarabb visszatérhessen a pályára.

A karanténról...

"Minden jól megy, napról napra kicsit jobban érzem magam. Az életem eléggé megváltozott, mert előtte a rehabilitációt mind az edzőközpontban végeztem, most pedig otthon csinálom. Minden napra vannak célok, a térdem egyre jobb, és folytatom a munkát."

A jövőjéről...

"Szeretnék a Roma kulcsjátékosává válni, még ha most nem is ez az, amire elsősorban gondolok, hiszen a fő célom az, hogy mihamarabb visszatérhessek a pályára, és újra mosolyt csaljak a szurkolók arcára."

"Meglátjuk mi történik, a fő célom, hogy nagyon sokáig a Roma játékosa legyek, mert ez a csapat nagyon sokat adott nekem, és nagyon szeretem a klubot."

A sérüléséről...

"Az egyik legborzasztóbb érzés volt az életemben, senkinek nem kívánom. Tisztán emlékszem arra, amikor összeestem a pályán, és hallottam a reccsenést. Még mindig nem tudtam újra visszanézni azt a pillanatot, és a mai napig kiráz a hideg."

"Jelen pillanatban viszont csak a felépülésemre koncentrálok, hogy mihamarabb 100%-os állapotba kerüljek. Ha van rá lehetőség, akkor mindenkinél boldogabb leszek, ha képes leszek a csapattársaimmal befejezni a szezont a pályán. De mindig jobb, ha egy nappal többet vár az ember, mintha egyel kevesebbet."

"Amikor a csapattársaim üzeneteket küldtek nekem a sérülésemmel kapcsolatban, mindenki azt mondta, hogy emberként sokat fogok fejlődni. Akkor nem értettem ezt, de most már tudom, hogy tényleg ez a helyzet."

Az első válogatottságáról...

"Éppen a Sky Sport-ot néztem akkor, amikor nyilvánossá vált a válogatott keret, és megláttam a nevem a listán. Nem hittem el, azt gondoltam, hogy ez valami tévedés."

"Az első napon úgy éreztem magam az edzőtáborban, mint egy kisgyerek a grundon. A Románál Eusebio Di Francesco adta meg a lehetőséget, bizalmat, hogy a felnőtt csapattal, a profikkal edzhessek, ezért nagyon hálá vagyok neki."

Az első meccséről...

"Tisztán emlékszem arra a reggelre, Di Francesco közölte velem, hogy kezdeni fogok a Real Madrid ellen. Előtte még bajnokin sem szerepeltem, szóval kicsit hitetlenkedve fogadtam, de készen álltam, és sosem fogom elfelejteni azt a napot."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Zaniolo, interjú