Zaniolo: A Real vezető gólja padlóra küldött minket

Zaniolo: A Real vezető gólja padlóra küldött minket

A Roma fiatal játékosa elismerte, a jó első félidei teljesítmény ellenére a Real Madrid vezető gólja után a csapat összeroppant.

Gareth Bale rögtön a második félidő elején egy óriási védelmi hibából megszerezte a vezetést a Real Madridnak, pedig az első félidőben a hazaiaknak több komoly gólszerzési lehetőségük is volt.

"Itt nem fizikai gondokról van szó, nálam egyértelműen mentális jellegű a probléma."- válaszolta Zaniolo az újságíróknak a meccs után.

"Az első félidőben nagyon jól játszottunk, de a második félidőben az első gól teljesen padlóra küldött bennünket. Keményen kell most dolgoznunk, hogy javuljunk, hiszen hétvégén az Inter következik."

"Nekünk nem sikerült kihasználnunk a lehetőségeinket, míg a Madrid megtette, azonnal kihasználta az adódó lehetőséget. Mi ezzel szemben kihagytuk az ordító lehetőségünket is, ők nem. A kapu előtt javulnunk kell."

A hétvégi, Inter elleni meccs különleges mérkőzés lehet Zaniolo számára, hiszen éppen a milánói együttestől igazolt a nyáron a Romához.

"Ez lesz az első alkalom, hogy ellenük lépek pályára. Remélem, hogy sikerül majd jó eredményt elérnünk, és sikerül megtalálnunk önmagunkat, amivel kilábalhatnánk ebből a rossz sorozatból."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Zaniolo, Real Madrid, Bajnokok Ligája