Zalewski: Hálás vagyok Mourinhonak

Zalewski: Hálás vagyok Mourinhonak

A fiatal játékos hálás a portugál szakembernek, mert bízik benne és folyamatos játéklehetőséget biztosít a számára.

A fiatal lengyel játékos az egyik főszereplője volt a vasárnap esti Lazio elleni derbinek, és remek formában teljesített a bal szélen, rengeteg problémát okozva az ellenfélnek.

"Hihetetlen érzés"- mondta a lefújást követően a játékos.

"Nagyon elégedett vagyok a ma esti teljesítményünkkel. Büszkébb vagyok a hozzáállásunkra, mint bármire taktikai vagy technikai szinten, mert a Lazióval ellentétben nekünk nagyon kevés időnk volt felkészülni erre a meccsre."

"Megmutattuk, hogy van tartásunk, ami lehetővé tette számunkra, hogy megszerezzük a kívánt eredményt."

"Nagyon fontos számomra Mourinho. Olyan poszton játszom, ahol még soha nem játszottam, és elég jól teljesítek. Nagyon boldog vagyok, hogy a sportág történetének egyik legnagyobb menedzsere lett az edzőm. Hálás vagyok a belém vetett bizalmáért."

Arra a kérdésre, hogy milyen volt egy tapasztalt szélsőt fedezni Felipe Anderson személyében, Zalewski így válaszolt: "Igazad van, nem volt könnyű feladat. Éppen ezért a csapattársaim sokat segítettek nekem."

"Taktikai és technikai szempontból nem készültünk sokat, de karakteres szempontból bizonyítottunk, egy perc után gólt szereztünk. Azonnal egyértelművé tettük, hogy nekünk kell nyernünk a meccset, és így is lett."

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, Zalewski, Lazi, Serie A