Visszatért a pályára Emerson

Visszatért a pályára Emerson

Hosszú kihagyás után újra pályára lépett, és 60 percet játszott Emerson Palmieri.

A Stadio Tre Fontanéban újra pályára lépett Emerson Palmieri, aki a tavalyi szezon utolsó bajnokiján szenvedett súlyos térdsérülést. A szélső a Primavera csapatban szerepelt újra az Inter elleni 2:1-re elvesztett mérkőzésen.

"Nagyon jól érzem magam, a térdem nagyon jól reagált, ennek mindenképpen örülök. Végre újra itt lehetek, hiszen sérülés miatt 6 hónapig harcképtelen voltam. Nagyon nehéz, és hosszú időszak volt ez. Most már minden nap a srácokkal edzek."- jegyezte meg Emerson.

"Szerettem volna 45 és 60 perc között játszani, végül 1 óra lett belőle, és jól érzem magam. Tudtam volna tovább is játszani, de a meccs előtt úgy terveztük, hogy kevesebbet fogok, és ehhez tartottuk magunkat."

Emerson a kispadon kap majd helyet a Lazio elleni bajnokin, azonban már készen áll arra, hogy az első csapatban is újra bemutatkozzon.

"Köszönöm a Primavera csapatnak, hogy befogadtak. Nekem ez egy nagyon kedves tapasztalatszerzés volt, hogy újra pályán lehettem tétmeccsen."

"Már három héttel ezelőtt a Fiorentina ellen is majdnem a csapattal voltam, azóta is velük vagyok, és edzem folyamatosan. Minden nap jobban érzem magam, a mai nap után pedig még közelebb vagyok a 100%-os állapothoz."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Emerson