Villar: Köszönöm az edzőnek a bizalmat

Villar: Köszönöm az edzőnek a bizalmat

A spanyol játékos először volt kezdő a Romában a Cagliari elleni győztes mérkőzésen.

A télen a spanyol másodosztályú Elchétől érkezett játékos csereként már bemutatkozott az olasz együttesben a Sassuolo ellen januárban, azonban kezdőként most először kapott lehetőséget.

"Nagyon örülök annak, hogy az edző bizalmat szavazott nekem. Keményen megdolgoztam ezért a pillanatért, és most nagyon boldog vagyok."- mondta Villar a lefújást követően.

Mit kért a pályán tőled a mester?

"Azt, hogy játsszak úgy, ahogy tudok, hiszen emiatt vagyok most itt a kezdőben is. Már egy hónapja, hogy folyamatosan kapom az instrukciókat azzal kapcsolatban, hogy mik az elképzelései, én pedig megpróbáltam megvalósítani ezt a pályán. Elégedett vagyok a bemutatkozásommal, szerintem jól játszottunk, és örülök a győzelemnek."

Látszott, hogy mersz rizikózni, és a támadásokat is többször segítetted: magabiztosnak érezted magad a pályán?

"Az egész meccsen keményen kellett dolgoznom, de ezért is vagyok itt. A Cagliari nagyon nehéz ellenfél volt, főleg Nainggolan és Pellegrini."

A középpálya melyik részén szeretsz a legjobban játszani?

"Nyilvánvaló, hogy ott játszom, ahol az edző számít rám. De talán azt kedvelem a legjobban, ahol ezen a meccsen is kezdtem, de bárhol tudok játszani. Köszönöm az edző bizalmát."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Villar, Cagliari, Serie A