Veretout: Fonseca mellett tovább tudunk fejlődni

Veretout: Fonseca mellett tovább tudunk fejlődni

A francia középpályás tisztában van azzal, hogy nagyon fontos lesz a csapat hozzáállása az Inter ellen pénteken.

Szokatlan időpontban, péntek este látogat Milánóba a Roma, ahol az Inter vendégeként lép majd pályára.

"Nekem nagyon tetszik a csapatunk játékstílusa - Fonseca nagyon jól menedzseli a csapatot, ami nagyon fontos a játékosok számára."- jegyezte meg Veretout a Sky Sport-nak.

"Számomra Fonseca nagyszerű edző, aki egészen biztosan sokat tud azon segíteni, hogy a csapat tovább tudjon fejlődni. Remélem, hogy pénteken jó teljesítményt nyújtunk majd."

Mindkét csapat remek formában várja a pénteki találkozót. Milyen produkcióra lesz szükség ahhoz, hogy eredményes legyen a csapat?

"Igen, az Inter vezeti a bajnokságot, mi pedig a negyedik helyen állunk. Mi sorozatban 3 meccset nyertünk, és úgy megyünk Milánóba, hogy szeretnénk jó teljesítményt nyújtani."

Mi a véleményed az ellenfélről?

"Egyértelmű top csapat, hiszen az élen állnak, és fizikálisan nagyon erősek. Minden védelem számára nagyon nehéz Lautarot és Lukakut megfékezni, ezért is mindenképpen csúcsteljesítményre lesz szükség ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el."

Mennyire fontos játékosa a Romának Lorenzo Pellegrini és Nicolo Zaniolo?

"Nagyon fontosak. Zaniolo fantasztikus fizikai adottságokkal rendelkezik, míg Pellegrini nagyon jól bánik a labdával. Nem fér kétség ahhoz, hogy nagyon fontosak nekünk."

Mi a véleményed a saját eddigi teljesítményedről?

"Tudom, hogy mire vagyok képes, és én mindent beleadok, hogy segítsek a csapatnak. Mindig a maximumot próbálom nyújtani, és azon vagyok, hogy minden meccset megnyerjünk."

Eddig egészen jól szerepeltél, de van még amiben tudsz fejlődni?

"Az edző sokat segít a hiányosságaim kiküszöbölésében, nagyon sok a tennivaló, de az edzéseken mindent megteszek azért, hogy jobb legyek."

Képes lehet a Bajnokok Ligáját érő helyezés elérésére?

"Szerintem igen, de folytatnunk kell azt tovább, amit eddig csináltunk. Szerintem jól kezdtük a szezont, de menni kell előre agresszívan, a célért mindent megtéve. Ha így teszünk, akkor messzire juthatunk."

Mi lesz az eredmény pénteken?

"Remélem jó meccs lesz, számunkra pozitív végeredménnyel."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Veretout, Inter, Serie A