Veretout egyetért Jose Mourinhoval

Veretout egyetért Jose Mourinhoval

Jordan Veretout egyetért José Mourinhóval azzal kapcsolatban, hogy új igazolásokkal kellene megerősíteni a csapatot.

Mourinho gyakran panaszkodott a Roma idei szezonbeli csapatmélységére, és többször is kiemelte, hogy más csapatok sokkal mélyebb kerettel dolgozhatnak.

A Roma a szezon első hét mérkőzéséből hatot megnyert, de az utolsó öt Serie A-mérkőzésen csak egyszer sikerült nyernie.

"A jó kezdés után visszaestünk, de a szezon még hosszú. A célunk nem változott, a Bajnokok Ligáját érő hely csak 3 pontra van tőlünk." - mondta Veretout a La Gazzetta dello Sportnak.

"Mourinho egy győztes mentalitású edző, aki alkalmas egy olyan nagy projektre, mint amilyen Friedkins Romája. Motivációt ad ahhoz, hogy mindig 200%-ot adj és segítsd a csapatot. Rajtunk múlik, hogy megtaláljuk ugyanazt a szellemiséget, mint a szezon elején." - folytatta a francia válogatott.

"Rengeteg szenvedély van Rómában. Ha nyersz, te vagy a legjobb, ha veszítesz, az nagy dráma. De a szurkolók az erősségünk, ezt bizonyították nekünk Velencében, most ezt kell meghálálnunk nekik."

A Fiorentina korábbi középpályása ragaszkodik ahhoz, hogy a Bodo/Glimt ellen két héttel ezelőtt elszenvedett 6-1-es vereség ellenére is egységes maradt az együttes, de azt állítja, hogy a Romának szüksége van új igazolásokra.

"Ez egy ambiciózus projekt, amit nem lehet egyik napról a másikra felépíteni. Normális, hogy időre és új igazolásokra van szükség ahhoz, hogy folyamatosan fejlődjünk." - mondta.

Veretout bekerült a francia válogatottba a sérült Paul Pogba helyett. A 28 éves játékos tavaly szeptemberben debütált a francia válogatottban, és már négy válogatottsággal rendelkezik.

Klubszinten ebben a szezonban 16 mérkőzésen négy gólt szerzett és három gólpasszt adott, szerződése a Romával 2024 júniusában jár le.

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Veretout