Vállalja a felelősséget a kihagyott büntető miatt Florenzi

Vállalja a felelősséget a kihagyott büntető miatt Florenzi

Megérti a szurkolók elkeseredettségét Alessandro Florenzi, aki vállalta a felelősséget a kihagyott büntető miatt.

"Biztos vagyok benne, hogy ha bemegy a büntetőm, akkor más lett volna a meccs, ezért vállalom a felelősséget. Hibáztam, sajnos, de megtörtént."- mondta csalódottan a mérkőzés után a Roma csapatkapitánya.

"Mindent megpróbáltunk utána, de semmi nem jött össze, mert jól láthatóan egy alagútban vagyunk, aminek nem látjuk a végét. Változtatnunk kell, ahogy régebben is mindig sikerült. Megint megvoltak a helyzeteink, csak kellene egy kis szerencse is."

"Voltak helyzeteink, meg kellett volna szereznünk a vezetést, de nem sikerült, és el kell fogadnunk ezt az eredményt. Nem szabad csüggednünk, emelt fővel kell mennünk előre, különben már a meccsek előtt vesztesek leszünk."

A mérkőzés végén a szurkolók odahívták a csapatot a kanyar elé és kifejezték csalódottságukat a látottakkal kapcsolatban.

"Néhány évvel ezelőtt a klub azt mondta, hogy szabályt hoz arra, hogy ne mehessünk ki a kanyar elé, mert az megnövelheti az amúgy is magas feszültséget. Emiatt nem akarom figyelmen kívül hagyni a fütyülést, sem én, sem a csapat."

"Tisztában vagyunk azzal, hogy a szurkolók mérgesek, de ahogy ők, mi is a Roma szurkolói vagyunk. Ezen az estén teljes mértékben megérdemeltük a kifütyülést. Ismétlem, nem akarom figyelmen kívül hagyni, vagy visszautasítani a szurkolókat, megértjük a szenvedélyüket, valamint a jelenlegi szomorúságukat, de remélem ők is megértik, hogy hasonlóan érzünk mi is."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Florenzi, Sampdoria, Serie A