Ünder: Nehéz volt a kezdet

Ünder: Nehéz volt a kezdet

A fiatal török játékos elismerte, az első két hónap nagyon nehéz volt az új csapatánál.

Cengiz Ünder, aki a nyáron érkezett a Romához a török élvonal második helyezettjétől, elismerte, az első 2 hónap piszok nehéz volt az új csapatában, de napról napra egyre jobb.

"A Crotone volt a harmadik alkalom, hogy kezdő voltam, ennek nagyon örülök."- nyilatkozta Ünder.

"Még mindig vannak problémáim a nyelvvel, de az edző nagyon sokat segít. Az edzéseken iszonyat keményen dolgozom, hogy a lehető legjobban sikerüljön beilleszkednem a csapatba. Mindig nehéz az első gólt megszerezni, a Crotone ellen voltak remek lehetőségeim, de sajnos nem sikerült betalálnom."

"Remélem, hogy mihamarabb gólt fogok szerezni, ez fordulópont lehetne számomra, és remélem több is követné."

"Szerintem, ha több helyem és lehetőségem lesz, akkor sokkal jobban megmutathatom magam, tényleg csak több játéklehetőségre van szükségem."

"Az eddigi 4 hónapból az első kettő borzasztóan nehéz volt. Nem szoktam hozzá, hogy egyedül vagyok, egyedül élek. Kemény volt, de már kezdek hozzászokni. Egyre jobban megismerem a csapattársaimat, és most már napról napra jobb a helyzet."

"Egy álom vált valóra azzal, hogy itt lehetek a Románál, nagyon sokáig szeretném a csapat mezét viselni, mert a Roma egy remek klub. Amikor a menedzserem jelezte, hogy a Roma érdeklődik irántam, nem kellett kétszer meggondolnom a válaszom."

A játékost megkérdezték arról, hogy mi a különbség a török, és az olasz bajnokság között.

"A fegyelem nagyon fontos itt Olaszországban. Mindkét bajnokság erős fizikálisan, de talán a Serie A egy kicsit még keményebb. Az elején nem volt egyszerű nekem, főleg a Benevento elleni meccsen, ahol a második félidőben egy kicsit bajban voltam. Viszont annak ellenére, hogy itt sokkal több a minőségi játékos, azért akkora különbség nincs a két bajnokság között." 

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Cengiz