Ünder: 2018 pozitív év volt

Ünder: 2018 pozitív év volt

A török játékos úgy véli, a 2018-as esztendő pozitív volt számára, és szeretné, ha jól is fejeződne be.

A Romának még 3 mérkőzése van hátra az idei évből, köztük szombaton az Allianz Arénában a Juventus elleni bajnoki, ahol a csapatnak mindenképpen a maximumot kell nyújtania, ha azt szeretné, hogy legyen keresnivalója.

"A Juventus egyértelműen a legjobb csapat a Serie A-ban. Bármikor játszunk velük, erre a meccsre nagyon komolyan fel kell készülnünk. Nehéz meccs lesz, de szeretnénk jó teljesítményt nyújtani."- mondta a Roma TV-nek Ünder.

"Nagyon fontos, hogy meglegyen a kellő csapatszellem, és nagyon egységesek legyünk, és mindenkinek komolyan oda kell tennie magát, ha pozitív eredményt szeretnénk elérni."

A Juventus elleni mérkőzést követően a Roma a Sassuolo csapatát fogadja december 26-án, majd a Parma vendégeként lép pályára december 29-én.

"Azt a két meccset meg kell nyernünk, de jelen pillanatban teljes mértékben a Juve ellenire kell összpontosítanunk. Csak azután fogok a többi meccset érintő kérdésekre válaszolni."

"Az biztos, hogy folytassuk a fejlődést, és hogy jó formában menjünk a téli szünetre, ahhoz ezeket a meccseket meg kell nyernünk."

Ami pedig a saját formáját illeti, a török játékos elismerte, a 2018-as év jól sikerült számára, hiszen januárban megszerezte első gólját a Romában, amit aztán további  találatok követtek, és végül egyik meghatározó tagja lett a csapatnak.

"Nagyon fontos csapattagnak érzem magam, és jó formában is vagyok. Ha megnézzük az elmúlt szezon utolsó pár hónapját, majd az idei szezon első pár hónapját, eddig most szereztem 5 gólt, és volt pár gólpasszom is, ami mindenképpen pozitív, de biztos vagyok benne, hogy a csapattársak segítségével még sokkal jobb lehetek."

"A 2017-es évhez képest sokkal jobb teljesítményt nyújtottam idén, és remélem, hogy ez a trend folytatódni fog, és egyre jobb leszek."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Ünder, Juventus, Serie A