Totti: Soha ne mond hogy soha

Totti: Soha ne mond hogy soha

A Roma legendája nem zárta ki azt, hogy valamikor visszatér a klubhoz.

Francesco Totti 2017-ben fejezte be 25 éves római pályafutását, majd tavaly nyáron végleg elhagyta a klubot, viszont nem tartja kizártnak, hogy valamikor visszatérjen szeretett csapatához.

"Játékosként iszonyat szenvedélyes voltam, de ez volt az, amire igazán szükségem volt. Amikor ez a szenvedély határozottsággal, akarattal és vidámsággal párosul, akkor olyan dolgokat tudsz elérni, amit el sem képzelnél."- kezdte Totti a DAZN-nek adott interjúban.

"Aztán egyszer mindennek vége lesz. Nekem kicsit váratlanul jött, de azt hiszem el kellett jönnie. Mostanra már megemésztettem, de ez nekem 2 évembe telt, mert nem az én választásom volt."

Tottival kapcsolatban sokan emlékeznek a Hollandia elleni büntetőjére a 2000-es Európa-bajnokság elődöntőjében.

"Az emberek hajlamosak rám úgy emlékezni, mint aki csak büntetőket rúgott. Nehéz egy tizenegyest így rúgni, mert mielőtt megrúgod a labdát, azt is számításba kell venned, hogy a labda nagyjából hová fog esni. És ha ilyenre szánod el magad, akkor az azt jelenti, hogy kicsit más vagy, mint a többiek, kicsit őrültnek kell lenni egy ilyenhez."

A 2000-es évek elején Tottinak több komoly ajánlata is volt neves kluboktól, mint például a Real Madridtól, azonban végül maradt szeretett klubjában, amit sosem bánt meg.

"Igaz, hogy még csak 25 éves voltam, amikor a Real Madrid hívott, de sosem bántam meg a döntésemet. Valójában amikor az akkor ott futballozó játékosokkal mostanában találkozom, mindegyik azt mondja, milyen őrültséget csináltam, hogy a világ legerősebb csapatát visszautasítottam."

"Ez azt jelenti, hogy sokszor az ember nem gondolkodik, és megfelelően őrültnek kell lenni ahhoz, hogy visszautasíts egy ilyen ajánlatot. Szerelemből hoztam meg ezt a döntést, ezt sosem tagadtam."

Arra a kérdésre pedig, hogy egy napon visszatér-e a Romához, Totti nem adott elutasító választ.

"Soha ne mond, hogy soha."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Totti