Totti: Remek csapat a Barcelona, de képesek vagyunk mi is jó teljesítményre

Totti: Remek csapat a Barcelona, de képesek vagyunk mi is jó teljesítményre

Francesco Totti tisztában van azzal, hogy a Barcelona nagyon nehéz ellenfél, de szerinte a Roma is képes jó teljesítményre.

"Elégedettek vagyunk, legfőképpen azért, mert Európa legjobb 8 csapata között vagyunk, és ha a Realt, vagy a Cityt kapjuk, az ugyanolyan lett volna."- mondta Totti.

"Ugyanazzal a nyugalommal, és koncentráltsággal fogunk ellenük játszani, mint tettük eddig is. Európa egyik legjobb csapatáról van szó, de mi is tudunk jól játszani."

"A Liverpool, vagy a Sevilla könnyebbnek tűnő ellenfél lett volna, de a pályán minden megváltozhat. Egy top csapat ellen lépünk majd pályára, de biztos vagyok abban, hogy ők is tartanak tőlünk."

"Egy spanyol újságban azt olvastam, hogy a Romát szerették volna kapni. A saját játékunkat fogjuk játszani, és majd meglátjuk, hogy mire megyünk vele a Barcelona ellen. Mindenki az ő továbbjutásukat várja, de egy nagyon eltökélt, határozott csapattal lesz dolguk."

"Azért csodálatos játék a futball, mert bármi megtörténhet. Európa egyik legjobb csapatával nézünk szembe, de ahhoz, hogy minél messzebb jusson egy csapat, mindenkivel, és bárkivel meg kell küzdeni. Számunkra hatalmas motiváció lesz az, hogy olyan játékosok ellen futballozhatunk, mint Messi, Suarez, vagy Pique."

"Egy roppant nehéz csoportban végeztünk az élen a Chelsea és az Atletico Madrid előtt, majd a Sahtar ellen sem volt könnyű dolgunk. A Barcának is nehéz dolga lesz."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Totti, Barcelona, Bajnokok Ligája