Totti: Nincs semmilyen probléma

Totti: Nincs semmilyen probléma

Francesco Totti a felesége interjújára válaszolva kijelentette, tökéletes az egyetértés közte és a klub vezetése között.

Ilary Blasi hétfőn nyilatkozott a Gazzetta dello Sport-nak, amiben többek között Spallettit jelentéktelen embernek minősítette. Azonban most Totti maga cáfolta azt, hogy bármilyen probléma lenne közte, és a klub vezetői között.

"Ilary szavai még jobban ráébresztettek arra, hogy az a nő, aki szereti a férjét, még jobban képes magába folytani azokat a problémákat, amik a férjét érintik."- kezdte a közleményben Totti.

"Rájöttem, hogy mennyire szenvedett az én kellemetlen tavalyi helyzetem miatt. De most szeretném kihangsúlyozni, hogy teljes az összhang köztem és az edző, Luciano Spalletti, valamint az elnök, James Pallotta között."

"Nagy becsben tartom az edzőt, az elnökkel pedig nyílt és őszinte a kapcsolatom. Mindannyiunk célja ugyanaz, mégpedig, hogy a Romának a legjobb legyen, ahogy ezt folyamatosan jeleztem is."

"Kedden van a 40. születésnapom és örülök neki, hogy együtt ünnepelhetem a csapattársaimmal, az edzővel, a klubbal, a családommal és a szurkolókkal. A szurkolóknak pedig válaszolni fogok a facebook-on a kérdéseikre este 8-kor."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Totti