Totti: Megtiszteltetés az új Nike cipőm

Totti: Megtiszteltetés az új Nike cipőm

A Nike bemutatta az új, limitált kiadású Tiempo Totti X Roma cipőjét, amit a játékos 25 éves pályafutásának tiszteletére készített.

Összesen 2500 pár készül csak belőle és a Nike ezzel szeretné megünnepelni a Roma kapitányának 25 éves fantasztikus, hihetetlen pályafutását, ami azt jelenti, hogy minden évre 100 pár jut.

Tottit világszerte elismerik a klub és a város iránt mutatott példaértékű lojalitásáért és szeretetéért, hiszen egész pályafutását egy csapatnál, a gyerekkori szerelménél, a Románál töltötte.

Az arany színű, puha bőrből készült cipő Totti országbeli eredményei, a bajnoki és világbajnoki cím előtt hivatott tisztelegni.

"Amikor azon gondolkodtam, hogy milyen cipő jellemezhetné a legjobban a 25 éves pályafutásomat, akkor azonnal az arany színre gondoltam."- mondta Totti.

"Ebben a cipőben benne van minden számomra fontos érték - a családom, az AS Roma és a város. A Nike azonnal megértette, hogy milyen cipőket kell csinálnia."

A cipő sarkán jól látható TOTTI felirat található, míg a felső részén a három gyermekének - Cristian, Chanel és Isabel - nevei jelennek meg saját kézírással.

"Megtiszteltetés ezeket a cipőket viselni, de mindenekelőtt annak örülök a legjobban, hogy a szurkolók számára is elérhető. Mindössze 2500 pár kapható belőle, ami azt jelenti, hogy minden évre 100 pár jut."

Minden pár egyénileg számozott és a Nike.com-on lehet megvásárolni, vagy a római Piazza San Lorenzo téren található 'Totti X Roma' boltban, valamint április 26-tól a kiválasztott viszonteladóknál.

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Totti, Nike