Totti: Megsemmisültem visszavonuláskor

Totti: Megsemmisültem visszavonuláskor

A Roma legendája egy nyilatkozatban elismerte, visszavonulásakor úgy érezte, hogy megsemmisült.

Totti tavaly májusban akasztotta szögre a cipőjét úgy, hogy egész pályafutását a fővárosi együttesnél töltötte.

"A visszavonulásomat követően a legfontosabb szavakat a családomtól kaptam: a gyerekeimtől, a feleségemtől, és a szüleimtől."- mondta Totti a Match TV-nek.

"Amikor befejezed a pályafutásodat, akkor az érzelmek mindig szinte elpusztítanak, amivel nagyon nehéz megbirkózni. Amikor 25 évig ugyanannak a csapatnak a mezét viseled, olyankor nagyon nehéz búcsút mondani a végén. Viszont elégedett vagyok mindazzal, amit az évek során megtettem."

"Nem érzem magam sztárnak, olyan vagyok, mint bárki más. A pályán mindig olyan módon próbáltam futballozni, ami számomra és a szurkolóknak is érdekes volt. Mindig megpróbáltam a legjobbamat nyújtani."

"A Roma játékosa voltam, abból a városból, ahol születtem, és egész pályafutásom során mindig ebben a csapatban játszottam, ami hatalmas felelősség. Örülök annak, hogy a szurkolók ezt méltányolták."

"A világbajnoki cím megnyerése egy álom beteljesülése volt, hiszen minden játékos erről álmodik. Egy játékos számára ez a legfontosabb trófea, amit megszerezhet. Szerencsére nekem sikerült."

Melyiket tenné szívesebben, gólt rúgni egy derbin, vagy a feleségével, Ilaryval vacsorázni?

"A feleségemmel sokkal élvezetesebb vacsorázni, amennyiben az egy romantikus vacsora..."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Totti