Totti: Jó kis meccs volt

Totti: Jó kis meccs volt

Bosszantó bírói hibát követően a Roma 2:2-re végzett az Inter ellen a Serie A vasárnap esti rangadóján.

"Nagyon nyitott meccs volt, két remek együttes csapott össze, volt 4 gól, számos szép helyzet, egy kapufa, és egy meg nem adott tizenegyes. Izgalmas volt."- kezdte a meccs után rögtön Totti.

Az első félidőben Zaniolót buktatták a tizenhatoson belül, azonban Rocchi játékvezető a heves reklamálás ellenére sem vette igénybe a videóbíró segítségét, és a VAR-szobából sem szólt a fülére Fabbri, így a játék Inter támadással folytatódott, melynek végén a milánói együttes meg is szerezte a vezetést.

"Mindenki látta, felesleges ecsetelni. Én csak arra vagyok kíváncsi, és szerintem még sokan, hogy a VAR-szobában ezt a többiek hogyan nem látták. Mi egy sokkal kisebb képernyőn is teljesen jól láttuk. Ez szégyen!"

"Ez pontosan olyan eset volt, amiért bevezették a videóbírót. Nem tudom, hogy Rocchi látta-e az esetet, vagy sem, de most nem is erről van szó. A videóbírós szobában ezt látniuk kellett, bár nyilvánvaló, hogy Fabbri közben valamelyik másik meccset nézte a képernyőjén."

"Ez így nem folytatódhat tovább. Számos ezzel kapcsolatos megbeszélés van, folyamatosan elmondják, hogy mire, és mikor használják a videóbírót, aztán egy ilyen esetnél nem használják?!?!"

"És nem azért, mert a Romáról van szó, ez bármelyik klubbal előfordulhat. Ez lehetetlenség. Valakinek fel kellene hívnia Fabbrit, és megkérdezni tőle, hogy mégis mit nézett. Oké, hogy most poénkodunk, de ez halálosan komoly."

"Nem alibit keresünk, de ez meccset befolyásoló tényező volt. Megszerezhettük volna a vezetést, aztán pár pillanat múlva az Inter került előnybe. Az egész meccset megváltoztatta, és az ilyen egy egész szezont megváltoztathat."

"Zaniolo úgy játszott, mint egy nagyon tapasztalt játékos. Ahogy folyamatos lehetőséget kap, úgy lesz egyre erősebb, és úgy jön ki egyre jobban a technikai tudása. Hihetetlen robbanékony, nagyon kreatív, igazán jó játékos válhat belőle. Csak meg ne hallja, amit mondtam."

"Elismerés illeti a srácokat, próbáljuk megtalálni önmagunkat a bajnokságban, és úgy tűnik, hogy lassan sikerül. Szerintem a mester mindent elkövet annak érdekében, hogy a rendelkezésére álló játékosállományból kihozza a lehető legtöbbet."

"Ez a meccs jó kiindulópont volt, még ha csak 1 pontot szereztünk is, de láthattuk azt a Romát, amit mindannyian látni szeretnénk."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Totti, Inter, Serie A