Totti: Féltem, hogy kihagyom

Totti: Féltem, hogy kihagyom

Francesco Totti elismerte, most először tartott attól, hogy kihagyja a büntetőt.

A veterán játékos komoly felelősséget vállalt azzal, hogy ő állt oda a Sampdoria elleni meccs hosszabbításában a megítélt büntető mögé.

"Nem, nem - egy meccs megnyeréséhez 11 játékos kell. Amikor pályára léptem, megpróbáltam a maximumot nyújtani, ahogy tettem azt az elmúlt 25 évben. Sikerült megfordítanom a meccset, de az egész csapatot dicséret illeti."- kezdte Totti a meccs után.

"Minden fejben dől el, mert ha teljesen nyugodt vagy és megfelelően koncentrálsz, akkor bármire képes vagy. Sajnos a meccs eleje nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, ezen még dolgoznunk kell, de egy meccs 90 percig tart."

"Most először tartottam attól, hogy kihagyom a büntetőt, mert egy góllal és gólpasszal tökéletes lett volna befejezni a meccset. Viszont a kanyar, a saját szurkolóim előtt nem tudtam hibázni."

"Ami engem illet, nyugodt vagyok és jól érzem magam mentálisan és fizikálisan is, akkor pedig miért hagyjam abba?"

A szurkolók elég hűvösen álltak a meccshez az első félidőt követően, de amint Totti beállt, hatalmas szurkolásba kezdtek.

"Ahogy az edző is mondta, amikor beállok, a szurkolók ezt várják és nagyon éltetnek. Római születésüként és Roma szurkolóként természetes ez a fajta kötődés, én pedig mindent megteszek, hogy megmutassam mit tudok."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Totti