Totti: A Roma nem lesz a legjobb négyben

Totti: A Roma nem lesz a legjobb négyben

Francesco Totti szerint a Romának komoly erősítésekre lenne szüksége ahhoz, hogy az első négy helyért legyen versenyben.

A klublegenda idén nyáron távozott a Romától, majd több fórumon is nyíltan kritizálta a klubvezetést.

"Hamarosan Argentínába megyek, hogy elintézzek pár dolgot, és majd találkozom De Rossival is."- jegyezte meg Totti a Radio Radio-nak adott interjúban De Rossival kapcsolatban.

"Ami a jövőmet illeti, nagyon hálás vagyok azért, hogy tárt karokkal vártak a válogatottnál, miután beszéltem Roberto Mancinivel és Gabriele Gravinával, de jelenleg más projekteken dolgozom, ezekre koncentrálok teljes erővel."

"Már a sajtótájékoztatón is mondtam, hogy van 3-4 komoly ajánlatom Olaszországból és Európából, de időre van, hogy átgondoljam ezeket. Most átgondoltam ezeket, és egy olyan új útra lépek majd, amiről senki nem tud semmit, de hamarosan tudomást szereznek. Ez is kapcsolódik a futballhoz."

Hétvégén a római derbi következik, és Totti ott akar lenni a lelátón.

"Ott akarok lenni a derbin vasárnap, mert még mindig nagyon megérint, szóval nagyobb az esélye annak, hogy ott leszek, mint hogy nem. Simone Inzaghi egy nagyon jó Laziót tett össze, bár papíron a Roma erősebb csapat."

"Ez az év egyértelműen teljesen más lesz, mint a többi, hiszen tévében nézem legtöbbször a csapatot hétvégenként. Ez az én döntésem, továbbra is kitartok a csapat mellett, de szurkolóként bízom benne, hogy az átigazolási időszak utolsó napjaiban még igazolnak valakit, mert csak úgy lesz esélyük a legjobb négy helyért harcolni."

"Remélem, hogy tévedek, de amikor 30 évig a labdarúgásban mozogsz, akkor már sok dolgot meglátsz. Szerintem hozzám hasonlóan sok szurkoló szeretne olyan Romát látni, amelyik visszatér a Bajnokok Ligájába, és remélem, hogy a klub ezen dolgozik."

"A Juventus továbbra is a legesélyesebb a bajnoki címre, hiszen mind a csapat, mind a klub borzasztóan erős. Viszont idén az Inter és a Napoli is jól erősített, ezért most kicsit más lesz a bajnokság. Szerintem az első három hely sorsa már most eldőlt, utánuk pedig bármi lehet. Sajnos a Roma a legjobb esetben is csak a negyedik helyért lehet harcban. Ez a realitás, látva azt, ami a felkészülési időszakban történt."

Forrás: forzaitalianfootball.com

Címkék: AS Roma, Totti