Totti: A második hely megszerzése a cél

Totti: A második hely megszerzése a cél

A Bajnokok Ligája csoportjainak sorsolását követően Francesco Totti kijelentette, a Roma számára a második hely megszerzése lesz a cél.

"Papíron minden nagyon könnyűnek tűnik."- kezdte Totti a sorsolást követően a Sky Sport Italia-nak adott interjúban.

"Tavaly mindenki azt gondolta, hogy csak a harmadik helyet szerezzük meg a csoportunkban, ehelyett mindenkit megelőzve az első helyen jutottunk tovább. Ez most egy elég nehéz csoport."

"Azzal tisztában vagyunk, hogy ez a sorozat a Real Madridnak nagyon fekszik, ezért nekünk mindent meg kell tennünk, hogy megszerezzük a második helyet."

A spanyol együttes példanélküli módon megnyerte a legrangosabb kupasorozat elmúlt 3 kiírását, azonban a nyáron távozott Cristiano Rolando a csapattól.

"Meglátjuk, hogy milyen lesz a Real Ronaldo nélkül, de a csapat továbbra is tele van kiváló játékossal. Igazoltak pár játékost, és ők még továbbra is a Real Madrid, egy olyan együttes, amelyiket mindig tisztelni kell."

A Roma tavaly a Barcelonát is legyőzve egészen az elődöntőig menetelt, ahol végül a Liverpool ellen is közel volt az újabb csodához.

"Amennyiben az a célunk, hogy a tavalyinál jobban szerepeljünk, akkor az azt jelenti, hogy egészen a madridi döntőig menetelünk. Persze mindent megteszünk annak érdekében, hogy olyan messze jussunk, amennyire csak lehet."

"Nagyon magasak az elvárások, a csapatunk erős és egységes, az edzőnk nagyon jó. Megpróbáljuk letenni a névjegyünket a BL-ben és a bajnokságban is."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Totti, Bajnokok Ligája