Szczesny sajnálja Milik sérülését

Szczesny sajnálja Milik sérülését

A Napoli elleni bajnoki előtt a lengyel kapus kijelentette, sajnálja, hogy a honfitársa súlyos sérülést szenvedett.

"Ez most egy nagyon fontos meccs lesz számunkra és nem csak azért, mert az a Napoli lesz az ellenfél, amelyik előttünk áll a tabellán, hanem mert a két legutóbbi meccsünket sikeresen megnyertük és jó formában vagyunk."- mondta a kapus.

"Nagyon fontos, hogy folytatni tudjuk a jó sorozatot és csökkentsük a különbségünket a Juventusszal szemben."

Szczesnynek voltak emlékezetes védései a Napoli ellen a tavalyi szezonban, ezek közül természetesen az egyik kedvence, amikor Higuaint akadályozta meg sikeresen a gólszerzésben.

"Ha egyet választanom kell, akkor a hazai meccsünk első félidejében Gonzalo Higuainnal szembeni védésemet választom. Pipita mindent remekül csinált, szinte tökéletesen tekert kapura egy rövid futás végén."

"Számos esetben a védés azon múlik, hogy az adott lövés jól sikerül-e, de itt úgy éreztem, hogy remek védést sikerült bemutatnom, egy olyat, ami döntő fontosságú volt a 3 pont megszerzésében, mert végül sikerült nyernünk."

A Napoli nemrég elvesztette góllövőjét, Arkadiusz Miliket, így a lengyel csatár biztosan nem lép pályára szombaton.

"Ilyen esetekben az ember félreteszi a rivalizálást, ráadásul Milik a barátom és a válogatottban csapattársam. Nagyon szomorú időszakon megy keresztül, borzasztó hír volt ez mindenkinek és hatalmas veszteség a Napolinak."

"Úgy tűnhet, hogy a hiánya jó nekünk, de nagyon rossz azt látni, hogy ilyen súlyos sérülést szenvedett."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Szczesny, Napoli